Intervju: Jonas Andersson

For my Swedish speaking friends.

This is an interview with a teammate of mine about his SwimRun experiences.

Swimrunner

Nu är det dags för del tre i min serie av inspiratörer inom sporten. Välmeriterade Växjöbon Jonas Andersson har en diger meritlista och härlig inställning till tävlande. Jag har känt honom sedan 2010 då jag träffade honom i samband med Ö till Ö. Vi har hållit kontakten sedan dess, så när denna idé dök upp var jag bara tvungen att tala med honom. Här följer intervjun som gjordes i december via en mailväxling. Håll till godo och kommentera gärna.

9663148401_a8feee7197_b

Berätta om hur du kom i kontakt med denna sport?
– Det var en gammal vän som berättade om loppet och att det borde passa mig rätt bra. Mycket simning, lagom mycket löpning samt lite cykel för 2009 cyklade man på Ornö. Hade nog inte tagit mig i mål ifall det varit löpning istället var rätt dåligt tränad då.

Vad har du för träningsbakgrund?
– Jag kommer från bassängen som var…

View original post 661 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s